Welkom op de site van All Areas Rental & Sales BV.  


All Areas verzorgt bij evenementen de totale op- en afbouw van de locatie en de aankleding ervan. Wij bouwen alle facetten die nodig zijn voor uw evenementen, zoals theaterdoek,  podia (v.v. balletvloer, afrok en tapijt in diverse maten en kleuren), decors, meubilair/inrichting ten behoeve van kleedkamers en catering, stoelen, tenten, tribunes, standbouw,  facilitaire voorzieningen en meer.
In samenwerking met andere professionele partners transformeren wij uw locatie tot een sfeervolle ambiance die op maat geschikt is voor uw evenement.

Tevens zijn wij de officiële importeur en distributeur van het Pipe & Drape® Systeem in Europa. Met dit handige scheidingssysteem kan in handomdraai elke kale ruimte omgetoverd worden tot een chique en professioneel ogende kamer.
Ook zijn wij de distribiteur van de succesvolle TexLnt® Mobile Airwall Baffles, welke zijn ontwikkeld om de akoestiek van locaties met teveel nagalm te verbeteren.
Wij bieden ons Pipe & Drape® Systeem en de geluidsbaffles zowel in de verhuur als in de verkoop aan.

U kunt ons een E-mail sturen: info@all-areas.nl of voor meer informatie telefonisch contact met ons opnemen op tel. 030-2428250